Palvelut

Johdin saa aikaan kauppaa

Ostopäätökseen vaikuttaminen ruokakaupan, marketin tai erikoiskaupan lattialla on koko markkinointiviestintäketjun tärkein yksittäinen lenkki. Siksi sen suunnittelu kannattaa olla raudanlujan ammattilaisen käsissä. Johdin on erikoistunut vähittäiskaupan myynninedistämiseen – olemme tämän erikoisosaamisen täyden palvelun toimisto.

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi: suunnittelun, materiaalit, koulutetut työntekijät ja onnistuneen toteutuksen. Lisäksi tarjoamme reaaliaikaisen menekin seurannan sekä loppuraportoinnin. Kenttäorganisaatiomme kattaa koko maan.

Vuonna 2002 perustettu itsenäinen Johdin työllistää n. 20 henkeä toimistossa ja 700 henkeä kentällä. Teemme viikossa 2 200 käyntiä yli 1 200 myymälässä valtakunnallisesti Hangosta Sodankylään. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

merch
promo
demo
sales
event

palvelut630

Menekinedistys

Saamme tuotteesi erottumaan edukseen.

Tuotteen näkyvyydestä myymälässä ja saatavuudesta hyllyssä voi ammentaa selkeää kilpailuetua. Johtimen koko maan kattavassa verkostossa palveluksessasi on satoja ammattilaisia, joiden työnä on edistää asiakkaittemme tuotteiden menekkiä myymälässä. Meiltä saat myös päätöksentekosi tueksi valokuvilla varustetut reaaliaikaiset raportit hyllytilanteesta – kovaa dataa liiketoimintasi kehittämiseen.

Palveluumme kuuluu myös markkinointimateriaalien kuljettaminen myymälään ja asentaminen. Lisäksi pystytämme sesonki- ja kampanjamassat sekä toteutamme hyllykäännöt ja tarvittavat hyllyremontit. Palvelemme toiveittesi mukaan kampanjaluonteisesti tai jatkuvasti.

Kaupan mainonta

Toimivat kampanjat ja kilpailut – suunnittelusta toteutukseen.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu myymälämainonta on valtava voimavara. Se ottaa hyödyn irti kuluttajan ennestään tuotteeseen liittämistä myönteisistä mielikuvista – ja vahvistaa niitä entisestään. Kuluttajaa kuljetetaan kohti valintahetkeä ja ostopäätöstä juuri tähän ympäristöön räätälöidyllä tavalla.

Johtimen asiakkaana palveluksessasi on myymälän lainalaisuudet tuntevat kokeneet suunnittelijat sekä nykyaikaisimmat taitto-ohjelmat, 3D-mallinnus ja valokuvauspalvelut. Tarjoamme myynnin tukimateriaalit, kampanjat, promootiot, kilpailut ja muut tapahtumat suunnittelusta aina kaupan lattialle saakka. Meidän suunnittelijoidemme ammattitaidon ydin on saada tuote ja brändi erottumaan kilpailijoista nimenomaan myymäläympäristössä.

Tuote-esittelyt

Aktivoivia kokemuksia myymälässä – maistatukset, esittelyt, näytejakelut ja tapahtumat.

Jokainen meistä tietää miten loistavasti onnistunut tuote-esittely myymälässä voi toimia. Herkullinen maistiainen, houkutteleva tuoksu, tuotteen kokeilu tai hypistely on parhaimmillaan kampanjan vaikuttavin osa ja voi muuttaa orastavan kiinnostuksen ostohaluksi. Meillä on yli 10 vuoden kokemus aktivointimarkkinoinnista: järjestämme vuosittain n. 5 000 myynti- ja tapahtumapäivää. Me osaamme tehdä esittelystä kokemuksen, joka näkyy myynnissäsi.

Koko maan peittävä organisaatiomme kattaa yli 200 paikkakuntaa. Järjestämme vankalla kokemuksella sekä perinteiset myyntipäivät että haastavammat esittelyt – esimerkiksi teknologiaan tai kauneuteen liittyen. Reaaliaikainen raportointi sisältyy aina palveluun.

Ulkoistettu myynti

Teemme myyntikäynnit puolestasi.

Rautaisista ammattilaisista koostuva Johtimen myyntitiimi on kustannustehokas vaihtoehto kiinteille myyntikuluille. Räätälöimme myyntipalvelun yrityksesi tarpeiden mukaan. Sinä päätät missä laajuudessa ja missä roolissa voimme parhaiten auttaa yritystäsi. Haluatko ulkoistaa koko kentän myyntityön? Tarvitsetko meitä vain osassa Suomea? Vai onko tarve lyhyen ajan pistemäiselle ekstrapeitolle, lomittamiselle, sairaslomien paikkaukselle tai muulle lisäresurssille? Meiltä saat aina haasteesi mukaisen ratkaisun!

Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistamme myynnin ulkoistamisen vaihtoehdoista!

Tapahtumat

Sosiaalinen media on parasta paikan päällä

Kun haluat tarjota kohderyhmällesi vuorovaikutteisia kokemuksia, tapahtumamarkkinoinnille ei löydy voittajaa. On sitten kyseessä myynti, suhdetoiminta tai menekinedistäminen. Tapahtuma, jossa yritys ja asiakas kohtaavat kasvokkain, on aina ainutlaatuinen mahdollisuus ilmaista yrityksen arvoja ja tavoitteita. Tapahtuma luo myös loistavat puitteet oppia tuntemaan ja kuunnella asiakkaiden ajatusmaailmaa.

Me tiedämme, miten tapahtumasta tehdään persoonallinen ja myönteisellä tavalla erottuva elämys.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme juuri sinun yrityksesi kohderyhmää puhuttelevan sosiaalisen elämyksen!