Tule töihin

Meille töihin?


Oletko sinä osaava konsulentti, menekinedistäjä, hyllyttäjä tai myyntiedustaja? Etsimme jatkuvasti valtakunnalliseen verkostoomme motivoituneita kaupan alan osaajia. Liity iloiseen joukkoomme! Tarjoamme sinulle näköalapaikan kaupan maailmaan ja monipuolisia tehtäviä brändimarkkinoinnin parissa.

Oman alueesi yhteyshenkilöt

meilletoihin

Tarvitsemme konsulentteja aktivoimaan kuluttajia niin myymälöissä, kauppakeskuksissa, messuilla, tapahtumissa kuin kaupungillakin. Työ on osa-aikaista ja painottuu loppuviikkoon, erityisesti perjantaille ja lauantaille. Odotamme sinulta tuote-esittelijän työssä vaadittavaa energisyyttä ja myyntihenkisyyttä, luotettavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä myynnin parissa.

Menekinedistäjänä tehtäväsi on huolehtia asiakkaidemme tuotteiden ja kampanjoiden näkyvyydestä ja saatavuudesta alueesi myymälöissä. Työsi on itsenäistä ja huolehdit tuotteiden esillepanosta ja kampanjoiden rakentamisesta. Raportoit myös tuotteiden esillepanosta. Odotamme sinulta ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta, halua työskennellä osa-aikaisesti arkipäivisin (klo 7-15), itsenäistä ja järjestelmällistä otetta työhön sekä hyviä IT-perustaitoja. Aikaisempi kokemus on sinulle eduksi, mutta annamme tarvittaessa peruskoulutuksen työhön.

 

Hakulomake

Täytä hakulomakkeen kaikki kentät ja valitse yksi tehtävä, josta olet kiinnostunut. Otamme sinuun yhteyttä!