Johdin saa aikaan kauppaa

Ostopäätökseen vaikuttaminen ruokakaupan, marketin tai erikoiskaupan lattialla on koko markkinointiviestintäketjun tärkein yksittäinen lenkki. Siksi sen suunnittelu ja toteutus kannattaa olla raudanlujan ammattilaisen käsissä. Johdin on erikoistunut vähittäiskaupan myynninedistämiseen – olemme tämän erikoisosaamisen täyden palvelun toimisto.

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi: suunnittelun, materiaalit, koulutetut työntekijät ja onnistuneen toteutuksen. Lisäksi tarjoamme reaaliaikaisen menekin seurannan sekä loppuraportoinnin. Kenttäorganisaatiomme kattaa koko maan.

Kenttämyynti

Ulkoista myyntikenttäsi meille

Myynnin ulkoistus alkaa olla jo arkipäivää Suomessa päivittäistavarakaupan yrityksissä. Kustannustehokkaan ulkoistuksen tuomat edut on todettu jo monessa yrityksessä ja sitä hyödynnetään varsin laajalti. Rautaisista ammattilaisista koostuva Johtimen myyntitiimi on kustannustehokas vaihtoehto kiinteille myyntikuluille.

Räätälöimme myyntipalvelun yrityksesi tarpeiden mukaan. Sinä päätät missä laajuudessa ja missä roolissa voimme parhaiten auttaa yritystäsi. Haluatko ulkoistaa koko kentän myyntityön? Tarvitsetko meitä vain osassa Suomea? Vai onko tarve lyhyen ajan pistemäiselle ekstrapeitolle, lomittamiselle, sairaslomien paikkaukselle tai muulle lisäresurssille? Meiltä saat aina haasteesi tarpeesi mukaisen ratkaisun!

• ulkoistettu myyntikenttä
• extrapeitto
• lomatuuraukset
• myynnin lisäresurssit

KAM-palvelu
Johdin Oy on astunut vielä askeleen eteenpäin ulkoistuksen saralla ja tarjoaa nyt myös ammattitaitoisen, ulkoistetun KAM (Key Account Manager) palvelun. Johdin KAM palvelu hoitaa asiakkaan puolesta koko Key Account prosessin – ketjutapaamisten sopimisesta myyntikentän ohjeistukseen. Ammattitaitoiset, kokeneet Key Accountimme ovat hankkineet kokemuksensa teollisuuden parissa useasta kategoriasta tuntien tuoteryhmän lainalaisuudet hyvin. Nyt voit siis huoletta ulkoistaa koko myyntiprosessin Johtimen ammattitaisoisiin käsiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistamme myynnin ulkoistamisen vaihtoehdoista!

Menekinedistys

Saamme tuotteesi erottumaan

Tuotteen näkyvyydestä myymälässä ja saatavuudesta hyllyssä voi ammentaa selkeää kilpailuetua. Johtimen koko maan kattavassa verkostossa palveluksessasi on satoja ammattilaisia, joiden työnä on edistää asiakkaittemme tuotteiden menekkiä myymälässä. Meiltä saat myös päätöksentekosi tueksi valokuvilla varustetut reaaliaikaiset raportit hyllytilanteesta – kovaa dataa liiketoimintasi kehittämiseen.

Palveluumme kuuluu myös markkinointimateriaalien kuljettaminen myymälään ja asentaminen. Lisäksi pystytämme sesonki- ja kampanjamassat sekä toteutamme hyllykäännöt ja tarvittavat hyllyremontit. Palvelemme toiveittesi mukaan kampanjaluonteisesti tai jatkuvasti.

• hyllytys
• kampanjarakennukset
• hyllykäännöt/-remontit
• asennukset
• tutkimukset

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suunnittelu

Toimivat ja erottuvat materiaalit – suunnittelusta toteutukseen

Sillä hetkellä, kun kuluttaja tekee ostopäätöksensä, kaiken ratkaisee tuotteesi erottuminen kilpailevista tuotteista sekä näkyvyys tuoteryhmässä. Miksi jättää nämä asiat huomioimatta ja menettää tulossa oleva kauppa viime metreillä?

Johtimen asiakkaana palveluksessasi on myymälän lainalaisuudet tuntevat kokeneet suunnittelijat, joiden ammattitaidon ydin on saada tuote ja brändi erottumaan kilpailijoista nimenomaan myymäläympäristössä.

Me teemme sinulle toimivat myynnin tukimateriaalit, esitteet, myyntipaikan näkyvyysmateriaalit sekä erikoistoteutukset; lisämyyntipaikoista aina messuosastoihin ja kiertuetapahtumiiin. Suunnittelun lisäksi saat tarvittaessa materiaalituotannon sekä esillelaiton valtakunnallisesti. Myymälä on media, jonka osaamme!

• myynnin tukimateriaalit, esitteet
• pos-materiaalit
• hyllynpäädyt
• pakkaukset
• 3D

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Maistatuspäivät, näytejakelut, messut ja tapahtumat

Parasta sosiaalista mediaa

Toteutamme myyvät maistatuspäivät myymälöissä pitkällä kokemuksella, suhteilla ja ammattitaidolla. Kauttamme hoituvat tehokkaat näytejakelutoteutukset avaimet käteen. Meillä on osaaminen ja resurssit suunnitella, toteuttaa ja miehittää messuosastot. Lisäksi saat meiltä tapahtumatoteutukset brändillesi intohimolla ja ammattitaidolla.

• messut
• kiertueet
• shop-in-shop

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KIRJAUDU KOHTAAMOON