Loading...
Palvelut2018-08-29T10:46:10+00:00

Johdin saa aikaan kauppaa

Ostopäätökseen vaikuttaminen ruokakaupan, marketin tai erikoiskaupan lattialla on koko markkinointiviestintäketjun tärkein yksittäinen lenkki. Siksi sen suunnittelu ja toteutus kannattaa olla raudanlujan ammattilaisen käsissä. Johdin on erikoistunut vähittäiskaupan myynninedistämiseen – olemme tämän erikoisosaamisen täyden palvelun toimisto. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi: suunnittelun, materiaalit, koulutetut työntekijät ja onnistuneen toteutuksen. Lisäksi tarjoamme reaaliaikaisen menekin seurannan sekä loppuraportoinnin. Kenttäorganisaatiomme kattaa koko maan.

Vuonna 2002 perustettu itsenäinen Johdin työllistää n. 20 henkeä toimistossa ja 700 henkeä kentällä. Teemme viikossa 2 200 käyntiä yli 1 200 myymälässä valtakunnallisesti Hangosta Sodankylään. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ulkoistettu myyntikenttä

Ulkoista myyntikenttäsi meille

Myynnin ulkoistus alkaa olla jo arkipäivää Suomessa päivittäistavarakaupan yrityksissä.  Kustannustehokkaan ulkoistuksen tuomat edut on todettu jo monessa yrityksessä ja sitä hyödynnetään varsin laajalti. Rautaisista ammattilaisista koostuva Johtimen myyntitiimi on kustannustehokas vaihtoehto kiinteille myyntikuluille.

Räätälöimme myyntipalvelun yrityksesi tarpeiden mukaan. Sinä päätät missä laajuudessa ja missä roolissa voimme parhaiten auttaa yritystäsi. Haluatko ulkoistaa koko kentän myyntityön? Tarvitsetko meitä vain osassa Suomea? Vai onko tarve lyhyen ajan pistemäiselle ekstrapeitolle, lomittamiselle, sairaslomien paikkaukselle tai muulle lisäresurssille? Meiltä saat aina haasteesi tarpeesi mukaisen ratkaisun!

• ulkoistettu myyntikenttä
• extrapeitto
• lomatuuraukset
• myynnin lisäresurssit

KAM-palvelu

Johdin Oy on astunut vielä askeleen eteenpäin ulkoistuksen saralla ja tarjoaa nyt myös ammattitaitoisen, ulkoistetun KAM (Key Account Manager) palvelun. Johdin KAM palvelu hoitaa asiakkaan puolesta koko Key Account prosessin – ketjutapaamisten sopimisesta myyntikentän ohjeistukseen. Ammattitaitoiset, kokeneet Key Accountimme ovat hankkineet kokemuksensa teollisuuden parissa useasta kategoriasta tuntien tuoteryhmän lainalaisuudet hyvin. Nyt voit siis huoletta ulkoistaa koko myyntiprosessin Johtimen ammattitaisoisiin käsiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistamme myynnin ulkoistamisen vaihtoehdoista!

Menekinedistys

Saamme tuotteesi erottumaan

Tuotteen näkyvyydestä myymälässä ja saatavuudesta hyllyssä voi ammentaa selkeää kilpailuetua. Johtimen koko maan kattavassa verkostossa palveluksessasi on satoja ammattilaisia, joiden työnä on edistää asiakkaittemme tuotteiden menekkiä myymälässä. Meiltä saat myös päätöksentekosi tueksi valokuvilla varustetut reaaliaikaiset raportit hyllytilanteesta – kovaa dataa liiketoimintasi kehittämiseen.

Palveluumme kuuluu myös markkinointimateriaalien kuljettaminen myymälään ja asentaminen. Lisäksi pystytämme sesonki- ja kampanjamassat sekä toteutamme hyllykäännöt ja tarvittavat hyllyremontit. Palvelemme toiveittesi mukaan kampanjaluonteisesti tai jatkuvasti.

• hyllytys
• kampanjarakennukset
• hyllykäännöt/-remontit
• asennukset
• tutkimukset

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuote-esittelyt

Aktivoivia kokemuksia myymälässä

Jokainen meistä tietää miten loistavasti onnistunut tuote-esittely myymälässä voi toimia. Herkullinen maistiainen, houkutteleva tuoksu, tuotteen kokeilu tai hypistely on parhaimmillaan kampanjan vaikuttavin osa ja voi muuttaa orastavan kiinnostuksen ostohaluksi. Meillä on yli 10 vuoden kokemus aktivointimarkkinoinnista: järjestämme vuosittain n. 5 000 myynti- ja tapahtumapäivää. Me osaamme tehdä esittelystä kokemuksen, joka näkyy myynnissäsi.

Koko maan peittävä organisaatiomme kattaa yli 200 paikkakuntaa. Järjestämme vankalla kokemuksella sekä perinteiset myyntipäivät että haastavammat esittelyt – esimerkiksi teknologiaan tai kauneuteen liittyen. Reaaliaikainen raportointi sisältyy aina palveluun.

• maistatukset
• tuote-esittelyt
• näytejakelut
• tapahtumat

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tapahtumat

Parasta sosiaalista mediaa

Kun haluat tarjota kohderyhmällesi vuorovaikutteisia kokemuksia, tapahtumamarkkinoinnille ei löydy voittajaa. On sitten kyseessä myynti, suhdetoiminta tai menekinedistäminen. Tapahtuma, jossa yritys ja asiakas kohtaavat kasvokkain, on aina ainutlaatuinen mahdollisuus ilmaista yrityksen arvoja ja tavoitteita. Tapahtuma luo myös loistavat puitteet oppia tuntemaan ja kuunnella asiakkaiden ajatusmaailmaa.

• messut
• kiertueet
• shop-in-shop

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suunnittelupalvelut

Toimivat ja erottuvat materiaalit
– suunnittelusta toteutukseen

Sillä hetkellä, kun kuluttaja tekee ostopäätöksensä, kaiken ratkaisee tuotteesi erottuminen kilpailevista tuotteista sekä näkyvyys tuoteryhmässä. Miksi jättää nämä asiat huomioimatta ja menettää tulossa oleva kauppa viime metreillä?

Johtimen asiakkaana palveluksessasi on myymälän lainalaisuudet tuntevat kokeneet suunnittelijat, joiden ammattitaidon ydin on saada tuote ja brändi erottumaan kilpailijoista nimenomaan myymäläympäristössä.

Me teemme sinulle toimivat myynnin tukimateriaalit, esitteet, myyntipaikan näkyvyysmateriaalit sekä erikoistoteutukset; lisämyyntipaikoista aina messuosastoihin ja kiertuetapahtumiiin. Suunnittelun lisäksi saat tarvittaessa materiaalituotannon sekä esillelaiton valtakunnallisesti. Myymälä on media, jonka osaamme!

• myynnin tukimateriaalit, esitteet
• pos-materiaalit
• hyllynpäädyt
• pakkaukset
• 3D
• Tuotekuvaus

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin yhteyttä!