Tule töihin

Meille töihin?

Haluatko hyödyntää osaamistasi tai oppia uutta myyntipromoottorina, menekinedistäjänä, hyllyttäjänä tai myyntiedustajana? Etsimme jatkuvasti valtakunnalliseen verkostoomme motivoituneita kaupan alan tekijöitä. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kaupan maailmaan ja monipuolisia tehtäviä brändimarkkinoinnin parissa. Johdin on Suomen suurin vähittäiskaupan myynninedistämiseen keskittynyt yritys. Tervetuloa mukaan!

Myyntipromoottori & Tuote-esittelijä & Tapahtumapromoottori

Tavoitteena on edistää edustamamme asiakkaan tuotteiden myyntiä myymälöissä, kauppakeskuksissa, messuilla, tapahtumissa ja kaupungilla. Työ on osa-aikaista ja painottuu loppuviikkoon, erityisesti perjantaille ja lauantaille. Henkilöltä odotetaan energisyyttä, myyntihenkisyyttä, aktiivista otetta tekemiseen, luotettavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Menekinedistäjä

Tehtävänä on huolehtia asiakkaidemme tuotteiden ja kampanjoiden näkyvyydestä ja saatavuudesta tietyn alueen myymälöissä. Työnkuvaan kuuluu esillepanojen ja kampanjoiden rakentaminen myyvän näköisiksi ja työn raportointi. Odotamme sinulta ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta sekä halua työskennellä koko- ja/tai osa-aikaisesti arkipäivisin. Menekinedistäjältä toivotaan itsenäistä ja järjestelmällistä otetta työhön sekä hyviä IT-perustaitoja. Aikaisempi kokemus on sinulle eduksi, mutta oikealla asenteella opit työn, sillä saat meiltä peruskoulutuksen työhön.

Hyllyttäjä

Hyllyttäjä huolehtii asiakkaidemme tuotteiden ja kampanjoiden näkyvyydestä ja saatavuudesta tietyn alueen myymälöissä. Hyllytyskäynti voi pitää sisällään mm. hyllytystä ja hyllymuutoksia sekä raportoinnin. Työ voi olla myös fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on etu työntekijälle. Hyllyttäjältä odotetaan oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat tässä työssä välttämättömiä. 

Myyntiedustaja

Haluatko tavoitteellisen ja vastuullisen työn huippubrändien kanssa vähittäiskaupan parissa? Kiinnostaako mm. ruoka-alan trendit ja näköalapaikka niihin? Haemme tiimiimme innokkaita ja sitoutuneita henkilöitä oppimaan sekä kasvamaan yhdessä. Jos olet persoonaltasi oma-aloitteinen, tarmokas, yhteistyökykyinen ja myyntihenkinen, niin hae meille töihin!

KIRJAUDU KOHTAAMOON